Sammen for et aldersvennlig Norge

Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen Gratis

Det grå gullet - markedsmuligheter er tema for Anne-Cecilie Kaltenborn fra NHO SH under konferansen "Sammen for et aldersvennlig Norge 2024" på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen 5.november.

Seniorene representerer den kundegruppen som vil vokse mest i årene som kommer. Skal næringslivet utnytte dette potensialet, krever det innsikt i seniorenes ønsker og behov, samt kommunikasjon som treffer kundegruppen. Kaltenborn gir eksempler på bedrifter som har prøvd – og lykkes med å nå dette markedet.

Sammen for et aldersvennlig Norge 2024 arrangeres av Rådet for et aldersvennlig Norge. Årets tema er medvirkning og kommunikasjon - med senioren i sentrum. 

Konferansen er gratis. Du får forfriskninger, lunsj og faglig påfyll. Som deltaker må du selv dekke reise og eventuell overnatting. Begrenset antall plasser – så her blir det førstemann til mølla. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen
Dato: 5.november Kl. 09.30 – 16.00. 

Program
Påmelding

Noen av de som står på scenen;
•    Thiago Hérick de Sá, Leder Globalt nettverket av aldersvennlig byer og lokalsamfunn, Verdens helseorganisasjon (WHO)
•    Anne-Cecilie Kaltenborn, Administrerende direktør NHO Service og Handel
•    Jannicke Hølen og Knut Bang, Seniorrådgivere i Design og arkitektur Norge (DOGA)
•    Stian Fantoft Alvestad, Prosjektleder for aldersvennlig samfunn, Stavanger kommune

I tillegg er det kreative bolker, hvor du får knytte nye kontakter og utforske hvordan medvirkning og kommunikasjon kan endre holdninger, redusere alderisme og fordommer mellom aldersgrupper. 

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?