Jobbmesse i Oslo

Arbeidersamfunnets plass 1 Gratis

Foto: canva

23. oktober arrangerer Oslo kommune og NAV Oslo en arbeidslivsmesse for nyankomne flyktninger i Oslo. Målet med messen er at flere flyktninger skal komme i arbeid. Dette er en unik mulighet for å møte motiverte søkere som kanskje akkurat din bedrift leter etter. Flere bransjer vil være representert på arrangementet.

Gjennom messen vil kommunen og NAV legge til rette for en god «match» mellom ditt rekrutteringsbehov og flyktningene sin kompetanse og ønsker. NAV-kontorene vil i forkant av messen gjøre et arbeid med å forberede hver deltaker. De vil kartlegge utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring, arbeidsønsker og motivasjon. Hver enkelt kandidat vil ha utarbeidet en CV og åpen jobbsøknad. Kandidatene vil også få informasjon om hvilke bransjer og virksomheter som deltar på messen. Flyktningene er relativt nyankomne og snakker derfor begrenset norsk. Alle er i norskopplæring og mange har rask progresjon.   

 

Vil du delta?

Send en epost til Bénédicte Røer (ber@nhosh.no) innen 16. oktober.

Etter påmelding vil dere få mer informasjon om messen og noen spørsmål om virksomheten deres slik at vi på best mulig måte kan finne riktig arbeidssøker til din virksomhet. Det er ingen utgifter knyttet til messen. 

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?