Bygg Ren Verdi 2025

Color Line Oslo - Kiel

Foto: Øyvind Haug, Color Line

Velkommen til Lederkonferansen Bygg Ren Verdi 2025!Her møtes ledere i offentlige og private virksomheter med interesse for ledelse og fag knyttet til eiendomstjenester, renhold og FM.

Vi vil utforske ledelse i omgivelser i stadig bevegelse. Som ledere vet vi at den som står stille fort kan stå igjen når verden går videre.

Dagens utfordringer er ikke de samme som gårsdagens, og morgendagens landskap er ukjent. Og håpefullt. Med teknologiens raske utvikling og den voksende betydningen av kunstig intelligens, står vi overfor en rekke muligheter og utfordringer. Og midt i det hele; det er menneskene vi først og fremst er til for som ledere.

Derfor spør vi: Hvordan kan menneskene utvikle seg i takt med teknologien? Hvordan blir framtidens arbeidshverdag når digitaliseringen skyter fart og hvordan skal vi få med oss menneskene vi har ansvar for? Og hva med oss selv som ledere?

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi 2025 tar sikte på å utforske disse spørsmålene og gi deltakerne innsikt i hvordan de kan lede i skjæringspunktet mellom teknologiutvikling, kunstig intelligens og serviceyrkene. Vi er her for å være til tjeneste, og sammen skal vi skape ren verdi for fremtiden.

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi arrangeres av Rele, Norsk Forening for Service og Renhold, Renholdsnytt og NHO Service og Handel

 Følg programmet som er under arbeid og påmelding etter hvert her.

Mann

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?