-I usikre tider velger vi NHO som en trygg og god partner

Publisert

tre personer i en trapp

Fra Venstre Linda Vist, direktør handel i NHO SH, Espen Berger adm. dir. Eplehuset, og Anne-Cecilie Kaltenborn adm. dir i NHO SH. Foto: Baard Fiksdal

Eplehuset melder seg inn i NHO og NHO Service og Handel med 320 ansatte, 23 butikker og 1,4 milliarder kroner i omsetning.

- Å bli medlem handler for oss om å bli del av et godt fagmiljø og ta del i et nettverk som vil gi fordeler, sier Espen Berger adm. dir i Eplehuset.

- Jeg ser frem til å bli bedre kjent i dette nettverket, der vi kan utfordre hverandre og lære av hverandre, sier Berger.

- Medlemskapet skal bidra til å opprettholde noe vi er veldig opptatt av, å være en solid og seriøs aktør for våre medarbeidere og våre kunder. Etter en lengere prosess har vi kommet til at NHO/NHO SH blir en veldig god match. Vi føler oss trygge på at vi kan finne verdi i medlemskapet og at vi slik kan bygge og trygge Eplehuset for fremtiden, sier Berger.

- NHO har et tilbud som er ganske variert og komplett. Det er særlig tre ting vi søker. Først og fremst vi vi få hjelp til å bli en bedre arbeidsgiver. Vi er også opptatt av offentlige anskaffelser og den ekspertise, rådgiving og veiledning vi kan få på dette området. Vi må også nevne bærekraft-elementet som vi finner særlig interessant.

- Hvordan går det med Eplehuset i det som for mange er krevende tider?

- Vi har en utfordrende periode bak oss og var gjennom en betydelig omstilling fjor som gjør at vi nå står godt rustet for fremtiden.

- Hva er viktigste trend i bransjen?

- De som klarerer seg best har sirkulære forretningsmodeller som fremmer mindre bruk og kast, og være opptatt av levetid til produktene. Vi har alltid vært opptatt av å finne riktig produkt til riktig formål, slik at kundene får mest mulig verdi ut av det de kjøper. Det er grunnen til at vi har investert så mye i servicevirksomheten vår, slik at vi kan anbefale reparasjon fremfor kjøp av nytt hvis vi mener at det er mest fornuftig og gir god bruksverdi, sier Berger.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt